VIDEO: "Un any a La Bodega". Making of

[vimeo]http://vimeo.com/22507482[/vimeo]

Dissabte vam clausurar l’exposició “Un any a La Bodega”. Ha sigut un mes de moltes emocions. La mostra ha sigut molt visitada i tant en Jaume com jo (Toni Vilches) ens hem sentit molt contents del enorme suport que ha rebut aquest treball. Estem molt contents i ho devem a vosaltres.

Per donar el punt i final podeu veure el video que el company Roger Lleixà ha fet de l’exposició. Uns dies de seguiment que es veuen plasmats en un video excepcional que a més d’un ens farà caure una llàgrima. Gràcies Roger per el teu temps i dedicació! Gràcies a tots per el vostre suport i ens veiem en un altre exposició. VEURE VIDEO EN HD EN AQUEST LINK.

Recordeu que per fi ja podeu veure la exposició de forma virtual a la plana web. Seguiu aquest link: “Un any a La Bodega”, exposició virtual.

També sabeu que La Bodega no passa per els millor moments. Ara és quan hem d’estar junts i demostrar que estem al costat d’en Jaume i l’Enric! Adheriu-vos al grup de Facebook “La Bodega no plega!” i doneu el vostre suport!!!