Video sobre el transit a Sharjah

Sharjah. Emirats Arabs.  Sharjah junction.

La vida s’ha tornat més rutinària a Sharjah. Passem els matins preparant les classes que farem a les tardes per tant les visites turístiques han quedat considerablement reduïdes. Val a dir que ja ens hem habituat a conduir per la ciutat i fins i tot ja fem servir el clàxon com un local. Per un exercici de classe vaig elaborar aquest petit vídeo on podem veure la cruïlla que tenim a 50m de l’hotel on ens hostegem. Tanmbé podeu veure una mica la vida del carrer.
Les classes evolucionen favorablement i els alumnes no ens deixen de sorprendre. Amb molt pena he de dir que gairebé el 100% dels alumnes fan servir Nikon i jo sóc l’únic Canon. Fins i tot un dels patrocinadors del curs és la marca Nikon que ha posat un cartell ben gran a l’aula de color groc a davant meu. Ahir es van donar un parell d’anècdotes curioses a la classe. Un alumne mostrava una imatge d’una aranya que havia intentat fotografiar durant 5 hores i il·luminada amb ni més ni menys que 14 flaixos Nikon SB900 (flaixos de càmera que valen cada un 500€). A la meva pregunta de si realment tenia 14 flaixos em va contestar que s’en vol comprar 10 més perquè no en te prou. En veure la meva cara de sorpresa tots van riure i un altre alumne em va dir des de darrera; “welcome to Dubai, man!”. La segona anècdota és que la majoria dels alumnes tenen equipaments que ni la millor agència de premsa espanyola ha tingut mai. Nikkon 600mm, 300mm, Nikon D4, etc. son els models més corrents.
Un altre món allunyat del nostre i que no deixa de sorprendre.
La calor continua i l’hotel és el nostre millor aliat. Ja ens sentim com a casa i fins i tot alguns del barri ja ens coneixen. Poques notícies des de Sharjah de moment, esperem baixar el ritme de feina i poder fer alguna altra sortida interessant. VIDEO/TONI VILCHES FOTOGRAFIA.

2 Comments
  1. Y a mi que me da miedo Barna! Un abrazo.

  2. Una maravilla de vídeo y de fotos. Felicidades!!! Un abrazo.