"Un dia de pluja amb Eudald Picas" nou treball de Toni Vilches Fotografia

picas54.jpg

Ja podeu veure l’últim treball de TVF en format multimèdia combinant fotografia i àudio anomenat “un dia de pluja amb Eudald Picas“. El treball repassa un dia a la vida d’aquest fotògraf del diari El Punt a la seva edició Gironina. El treball ens mostra un dels últims dies de feina d’Eudal Picas abans de jubilar-se. El fet de veure que es jubila un fotògraf potser no es repetirà mai més a causa de l’actual (i futura) situació de la fotografia, més concretament de premsa. Per tant aquest treball també és una reflexió amb la veu del propi protagonista sobre que ha sigut i que serà la fotografia a partir d’ara. No us ho perdeu, visiteu “un dia de pluja amb Eudald Picas” i deixeu el vostre comentari per en Picas!

7 Comments
 1. Brutal Toni, m’ha posat la pell de gallina… la combinació de les fotos amb l’entrevista… simplement brillant. El so perfecte. I si a sobre hi sumem el fet que l’Eudald és possiblement l’últim fotògraf de les comarques gironines a que es jubilarà, estem davant d’un reportatge històric senyors! 😀

 2. Moltes felicitats toni, la veritat es que va ser un reportatge molt emotiu. Considero que ha set un detall molt maco per en Picas i estic segur que ell ho agraira eternament!

 3. Ets un tio brillant bandarra!!!

 4. Felicitats pel reportage. Has captat l’autèncitc Picas. I felicitats a l’Eudald. Molta salut i molta sort!

 5. Felicitats, un reportatge genial !! Jo he estat una privilegiada perquè he tingut el plaer de treballar amb ell aquests darrers anys. Eudald, desitjo que tinguis moltíssima sort i espero que no t’oblidis dels amics que has deixat a El Punt !! Elsa

 6. Ostres, l’Eudald es jubila. Quan he vist el repor d’en Toni Vilches m’ha semblat un just homenatge no només a l’entranyable Picas sinó a tota una generació de fotògrafs de premsa. Quan jo vaig començar en aquest ofici de la premsa ho vaig fer a El Punt Diari (com se l’anomenava abans). Aleshores la relació dels redactors amb els fotògrafs era de forta complicitat. Recordo que ells (alguns surten en aquest repor) em van ajudar en tot moment, aconsellant-me i fent-me el camí de l’aprenentatge més fàcil i, sobretot, molt més divertit. Amb l’Eudald també vam compartir estones. De tots ells era el que veia més campechano, qualitat que puc testimoniar no ha perdut. Bona sort Eudald en aquesta nova aventura que encetes.
  I felicitats Toni perquè és un repor guapíssim.

 7. Primer de tot, felicitats Eudald per tots aquests anys de fotos i fotos i més fotos.
  Segon, gràcies per les converses i somriures que m’has regalat cada vegada que m’he creuat amb tu pel diari.
  Tercer, gaudeix de la loteria de Nadal que t’ha tocat, plegant en edat adolescent.
  Quart, felicitar a n’en Toni Vilches per haber plasmat tant fidelment l’essència de l’Eudal.Gràcies, Reis!!