The Boomtown Rats, la Morena i en Joan Fontcuberta (i en Marc Javierre).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXceNotcK_Up0JGdYa6XdTFP[/youtube]

Cada dilluns em llevo amb la cançó “I don’t like mondays”  insertada al meu cervell (I don’t like mondays és el tema més conegut probablement del grup anglés The Boomtown Rats). És com si automàticament cada dilluns aquesta cançó es conectés i em recordés que ja tornem a ser en aquell dia de la setmana que més rebutjo. I és que “no m’agraden els dilluns”.  El dilluns per a mi és el dia que torno a posar a punt els projectes, que torno a arrencar la setmana amb els projectes que no he acabat l’anterior. No és dia per tornar a posar-se a editar un àlbum o per posar-se a fer la declaració trimestral (autònoms). Ja fa temps que dic que el dilluns hauria de ser suprimit del calendari però llavors odiaria els dimarts segurament així que m’agafo el dilluns com un període de transició entre el cap de setmana i la setmana.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5lz9Q6OvZRs[/youtube]

I parlant del cap de setmana, ahir vaig tenir la sort de poder sortir a mar amb el meu “traje” de neoprè per veure si veia algun pop que acabés a la “gallega”. Mala sort pel que fa als pops però vaig tenir la oportunitat de veure una Morena (Muraena Helena) de bones dimensions que feia respecte. Diuen que son perilloses… així que vaig mantenir la distància… i en sortir de l’aigua vaig tenir un altre cop de bona sort. Vaig veure el fotògraf Joan Fontcuberta passejant per Calella amb la seva camareta (penso que una Canon G12 potser…).  Òbviament no m’agrada anar a atabalar a la gent fora d’un context professional així que no vaig parlar amb ell, a més que volia dir-li, que acabava de veure una Morena?

Aquesta entrada va dedicada a en Marc Javierre i els seus famosos posts com “Les barraques del camí de la Cadena i en Joan Fontcuberta”.  Podeu seguir el seu blog a marcjavierre.blogspot.com.

Aquesta entrada ha sigut una reflexió de dilluns que probablement no m’hauria vingut un dimarts.