Tenerife. Va de siluetes!

imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife. imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife. imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife. imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife. imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife. imatges de la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerife.

Tenerife sunset seen through silhouettes.

Aquesta sèrie d’imatges correspon al dimecres al vespre. Tot observant la posta de sol des de la platja de Los Cristianos a Tenerfie un es dona compta de la lentitud del temps i de la rapidesa en que circula tot. No se si m’explico però segur que m’entendreu; mentre un espera a que el sol es posi i trobar el moment adecuat, gairebé sense donar-nos compte tot passa molt ràpidament i ja tenim el sol un altre cop a l’altre hemisferi.

Mentrestant les coses van passant i amb una mica d’observació podem fer fotografies de moltes situacions diferents des d’un mateix punt de vista. Els que em coneixen saben que em van les siluetes…
Descans, bon temps i bona companyia a la illa de Tenerife. FOTOS/TONI VILCHES FOTOGRAFIA.