Recta final del projecte! 13 dies per aconseguir 1.100€!!!

Ja sou 50 mecenes els que heu aportat una quantitat per aconseguir portar a terme el projecte de fer el llibre “Un any a La Bodega”. Gràcies a tots!!!

Ens queden 13 dies per aconseguir el total del finançament i encara falten 1.100€.  Anem una mica justos però entre tots ho hem d’aconseguir. En cas que el llibre es pugui editar, ja tenim Gràfiques Curbet que ens tirarà endavant l’edició amb 200 unitats.

Com que queda molt poc temps animo a tothom a que fem un esforç final ja sigui aportant alguna quantitat o fent córrer la intenció del projecte a tots els contactes i xarxes socials que creieu convenient. Estic segur que hi ha gent interessada en el projecte però segur que no se n’ha assabentat, Al menys que no es digui que no hem intentat que tothom ho sàpiga.

Fem un ultim esforç avia’m si podem aconseguir portar a terme l’edició del llibre.

Per a mi personalment seria una alegria ja que últimament tinc la mala sort que els projectes que duc a terme no acaben sortint i de vegades l’esforç d’arrencar una història és gran i la recompensa nul·la. Aquest projecte no és un projecte econòmic si no social. Crec que un treball fotogràfic com aquest, que tant èxit va tenir en el moment de la seva exposició, ha d’estar editat i publicat i tenir la possibilitat de mirar-lo d’aquí uns anys i recordar la història d’un petit racó de Girona, en definitiva del món que ens envolta.

Jo ho intentaré fins l’ultim moment. Gràcies per acompanyar-me.

Toni.

Web del projecte: http://www.verkami.com/projects/1476-un-any-a-la-bodega/

Us adjunto un video que el company Bjoern Goettlicher va fer de l’exposició:

[vimeo width=”590″ height=”332″]http://www.vimeo.com/22123207[/vimeo]

I el treball en si amb les 40 fotos que aniran al llibre.