Per als amants de videos d'skate; Juan Rayos

[vimeo]http://vimeo.com/24195442[/vimeo]

Us he de fer una confessió; l’skate és un dels meus esports favorits. Malauradament sóc tant dolent sobre la taula que ho he hagut de deixar més que res per dignitat personal. De totes maneres recordo quan amb 6 o 7 anys baixava amb el meu “banana” de fusta per les rambles de Girona esquivant gent i quan vaig tenir el meu primer Santa Cruz. També he d’agrair a l’skate com a mode de transport quan vaig viure un any a Austràlia tot i que els australians no crec que estiguessin gaire contents després d’alguna que altra topada fortuïta…

Doncs com és lògic els videos d’skate em perden i estaria hores mirant-ne. Per això fa temps que segueixo la feina de Juan Rayos que és un dels millors en això de fer vídeos sobre 4 rodes i un tros de fusta. Especialment de longboard (taula allargada). El vídeo “carving the mountains” és un dels vídeos amb més éxit a Vimeo i una obra d’art no només per el contingut si no per com està fet; deliciós, ben editat  i amb una bona dosis de bon rotllo a ritme dels The Decemberist.

Si us agrada podeu veure tota la sèrie de “The endless roads” on Juan Rayos expandeix la idea de “carving the mountains” en format llargmetratge i en quatre capítols. En aquest documental recorre tot Espanya amb una VW i 7 noies riders de diversa nacionalitat. L’encàrrec somiat per alguns? Les imatges son espectaculars. Val la pena fer un seguiment a aquest fotògraf. Visiteu el Vimeo de Juan Rayos amb molts més vídeos d’skate i sortiu a patinar!!! VÍDEO/”CARVING THE MOUNTAINS” by JUAN RAYOS.