Nous canvis a Toni Vilches Fotografia!

Fa uns dies us vaig anunciar que hi haurien nous canvis a TVF. Doncs bé, ja podem començar a anunciar alguns d’aquests canvis.

Després de molts mesos d’esforços per fi ja tenim una oficina on atendre les vostres visites i on poder treballar còmodament. Està ubicada al centre de Girona i us podeu fer una idea per la foto en blanc i negre que hi ha a dalt. A on creieu que està ubicada? Deixeu el vostre comentari amb la vostra proposta! Pròximament desvetllarem el lloc.

Paralelament a la nova oficina, estem renovant les webs www.tonivilches.com i noces.tonivilches.com amb una nova estètica més agradable i més accesible. Material nou i actualitzant-se de forma dinàmica.

A la mateixa vegada estem actualitzant l’activitat de TVF a les xarxes socials. Hi haurà més activitat al Twitter i al Facebook i una major atenció a la xarxa LinkedIn.

La idea de renovació passa per una major interactuació amb vosaltres amb novetats interessants que s’estan encara estudiant i una major atenció al client adpatant-se a totes les idees que ens proposeu.

Una nova etapa que arranquem amb il·lusió (com diria aquell) i que esperem faci més gran aquesta idea de fotografia que hi ha a Toni Vilches Fotografia.