"Necro" de Guido Manuilo.

guido2.jpg

Guido Manuilo, company de l’agència EFE, inaugura aquesta tarda de dimecres 28 d’octubre l’exposició “Necro” a la Antigua Casa Haiku de Barcelona. Per els que no pogueu asisitir us recomano, qüasi us obligo, a que feu una ullada a aquest treball que considero un dels millors que he vist en els últims anys. A “Necro” Guido ens ilustra la mort amb totes les seves vessants i ho fa fent servir càmeres analògiques “models emblemàtics del segle passat, peces rares o amb efectes determinats característics d’una època”. Acompanya al treball un article de Nuria Peist on a més reflexiona sobre la mort de la fotografia i ens diu que “ni la fotografia ni el fotògraf és en vies d’extinció si no que es redefineix”. Visiteu la seva web en general d’aquest magnífic fotògraf i aneu a l’apartat “Necro”. També llegiu l’article de Nuria Peist aquí. FOTO/GUIDO MANUILO (GRÀCIES).

3 Comments
  1. Simplement brillant. Em trec el barret. La primera sèrie al tanatori té una força espectacular. Quant baixe’m a Barna a veure-la Toni? 😀

  2. ¡¡Ojo al dato!!…

  3. Jo la vaig veure al Juny del 2009 a l’exposició que va tenir lloc a València dins de la fira FUNERMOSTRA.
    Em va captivar moltissim. És incleïble la manera tant delicda que té d’exposar un fet tant cru com és la mort (i més en el cas de nadons).
    De fet ell rondava per allà i vaig tenir el plaer de conèixer i saludarlo.
    Sense cap dubte, la millor exposició de fotografia que he vist fins al moment.