Making off vestits de núvia per Atelier Francesca Marlop

Fa uns dies vam fer el shooting per la nova temporada de vestits de núvia d’Atelier Francesca Marlop. La sessió va ser llargueta, com és habitual, i es va fer en un entorn immillorable com és Ca n’Heras a Canet d’Adri, Girona, una casa espectacular que la Marta de Brugarol va tenir perfectament preparada. Els interiors d’aquesta casa tenen un estil molt peculiar i combinaven a la perfecció amb la idea que teníem per aquesta sessió.

Per tal de respectar el màxim les textures i la llum natural de la casa, vam haver de combinar la llum natural i la llum artificial i no va ser gaire fàcil però gràcies a la potència dels flaixos d’estudi Profoto B1x i uns quants difusors Lastolite ens en vam sortir prou bé.

Com a exemple, aquí teniu com vam fer una de les fotos. En aquesta foto la idea era treure el màxim de textura de l’entorn sense deixar de donar importància al vestit. Teníem una llum natural molt forta i directa que venia per una doble finestra molt gran. Aquesta llum de finestra era la que marcàvem com a im primària o “Key light“. Per tal de suavitzar la llum i no crear contrastos i llum dura, vam col·locar un difusor Lastolite de 1,5m per la part de fora. La llum de fora ens donava prou intensitat per il·luminar l’escena i a la model. Per donar volum i textura al vestit vam haver de col·locar una llum suau de contra a través d’una porta que donava a l’escala. Aquesta llum de contra per donar volum (Fill light) venia d’un flaix de 500w Profoto B1x amb una finestra quadrada d’1m per no crear llum dura. A més, per afegir més suavitat, vam afegir un altre difusor Lastolite davant del flaix, aquesta vegada de 2m d’alçada.

És interessant i a la vegada un desafiament veure com es construeix una fotografia a partir d’una idea, sempre que tinguis el material adequat.

Podeu veure tot el procés per preparar la foto i el resultat en aquest seguit de fotos.

Encàrrec per: Atelier Francesca Marlop

Espai: Ca n’Heras d’Adri

Model: Carla González de Piùbella Models @carlaaag3

Estilisme: Olga Palomares @olga.palo 

Vídeo: Anhel Produccions.

Càmera: Canon 5D MkIV Objectiu: 50mm/1,2 Obertura: f8 Velocitat: 1/125 ISO: 640 Flaixos: Profoto B1x Finestra: Rotalux Square Elinchrom 1m Difussors: Lastolite 1,5m i 2m.

Making off fotografia de núvia per Atelier Francesca Marlop.
Fotografia de moda per núvies Francesca Marlop. Sessió a Ca n’Heras de Canet d’Adri.
Imatge final.
Imatge final. Fotografia de moda per núvies Francesca Marlop. Sessió a Ca n’Heras de Canet d’Adri.