Mac o Windows?

Ja fa dies que veig meu company de feina donar cops a la taula i renegar profundament perque l’ordinador no “li xuta”. S’està pensant en cambiar-se l’ordinador que és un Notebook de 10 polsades amb el sistema Windows (TM) incorporat.  Dubta en comprar-se un altre Notebook o un ordinador Apple equipat amb sistema Mac OSX. Dubta?

Vull destapar la caixa dels trons i saber quina opinió us mereixen els dos sistemes. Perqué ets Windows? Perqué ets Mac? Perque no ets Windows? Perqué no ets Mac? Encara hi ha gent que te la creença que els Mac son cars i incompatibles? Encara hi ha gent que pensa que els Windows son inestables?

Endavant les atxes!!!   MAC (C) AND WINDOWS (C) ARE APPLE AND MICROSOFT TRADE MARK LOGOS.

1 Comment
  1. MAC ….i en un to aplastant !!! i windows en segon pla per el soft “no compatible en mac” lamentablement haig de tenir un windows dintre el meu mac…..aixo ho pot fer un pc?

    fora virus,fora inestabilitat del sistema, fora penjades,entorn agil i intuitiu ……un ordinador de veritat…el MAC.

    amb l’informatica i amb triar la plataforma avui cada cop son mes les persones que trien MAC….venen farts de la problematica dels pc’s….totalment comprensible…..avui el preu del MAc es totalment accesible i equiparable a un Pc de gamma mitja alta…ja no es escusa, la rentabilitat …..molt mes alta ,sobre el 5 anys……el problema post-venda es minimitza …..per no parlar del disseny espectacular de l’equip i el seu rendiment….tot a 64b de veritat.
    els embolics de cables desapareixen i el clima de treball es totalment silencios…… NO HI HA PUNT DE COMPARACIO !!!!!!!!!!!!

    PODRIA SEGUIR PERO ACABARE AQUI.