Fotògrafs interesants: Òscar Rodbag

[vimeo]http://vimeo.com/31605413[/vimeo]

És interessant anar repassant la feina que fan els companys més propers a tu. Els fotògrafs que estan a prop teu son els més importants ja que pots intercanviar idees i opinions personalment i repassar la seva feina és una cosa que a mi personalment m’agrada i trobo de molta utilitat.

Fa uns dies, “surfejant” per la web, vaig anar a caure a l’últim video de l’Òscar Rodbag sobre Formentera.  Un treball d’ell sobre la ïlla va ser el tema principal del número d’abril de la revista “Descobrir Catalunya” que edita Maria Rosa Vila (blog enfocant).

Mirar el treball de l’Oscar Rodbag és gaudir del plaer de cada imatge. Composicions i il·luminacions  perfectes, imatges bucòliques, una tècnica acurada al servei de la fotografia de viatges o llocs que fan que no poguem deixar de esperar avia’m quina fotografia vindrà després d’una altre.

Conec poc a l’Òscar personalment però se que és una persona molt treballadora i que li agrada fer les coses bé.  Tan sols cal veure la seva feina que us recomano esencialment ja que és un dels grans fotògrafs que tenim a casa nostra.

Si voleu estar al dia d’aquest gran fotògraf com és l’Òscar Rodbag visiteu el seu VIMEO, el seu Blog “+q mil paraules” i la seva web oscar.pro.  VIDEO ON VIMEO/OSCAR RODBAG.