Fotografia per el port de mercaderies de Sharjah (UAE)

Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units. Sharjah. Emirats Arabs.  Port de mercaderies de la ciutat de Sharjah. Emirats Arabs Units.

Pràctica per el port de mercaderies de Sharjah

Diumenge vam donar un petit premi als alumnes del diploma i vam decidir sortir amb les càmeres a fer algunes fotos per el port de Sharjah. El port de la ciutat està ple de pailebots que transporten mercaderies des dels Emirats fins a Iran. El viatge dura unes 10 hores depenent de l’estat del vaixell. És interessant fer-se una passejada per veure el moviment de càrrega i descàrrega i per fotografiar els treballadors del port que en la seva majoria son Iraniàns i Hindús que a part de navegar d’un país a l’altre viuen i fan vida al mateix pailebot.
Sortir amb els alumnes a fotografiar aquesta zona de la ciutat va ser molt interessant i divertit, sobretot perquè es van presentar amb els últims models de càmeres del mercat. Pels entesos; Nikon D4, Canon Eos1D Mark IV, etc. Càmeres de 6000€ cap a munt per fer-vos una idea.
La pràctica va anar de meravella i els alumnes van estar molt atents amb els treballadors del port els quals van respondre molt amablement deixant-nos pujar i baixar, anar d’aquí a allà, pel mig dels pailebots, etc. Va ser una tarda de fotografia pura i divertida que va donar algunes fotos interessants com les que us mostro en aquest post.
Posteriorment vam tornar a classe per fer el “salat” de les 18:20h i continuar amb dues hores de Community management i SEO ja per acabar el diploma. Avui a la tarda entrega dels treballs de fi de curs on els alumnes han de presentar els seus projectes i tancar el diploma amb la cerimònia de clausura. Darrera quedaran 17 dies de feina intensa i de moltes emocions en tots els sentits. Dubai és un món a part i necessitarem uns quants dies per pair tot el que hem viscut. FOTOS/ TONI VILCHES FOTOGRAFIA.