Fotografia del nou menú del Sa Marinada

La fotografia gastronòmica té una gran importància per nosaltres. És un desafiament constant pels condicionants constants que conformen els productes i la seva incidència en la llum. Les textures, els colors i la necessitat de crear una imatge altament atractiva, fa que ens obligui a estar alerta en tot moment. Quan surts de la teva zona de confort és quan segurament faràs les millors imatges.

La proposta de fotografiar el nou menú del restaurant Sa Marinada de Sant Feliu de Guíxols, va venir de la mà de l’agència IP Marketing de Girona. La imatge havia de ser neta, amb pocs elements i molt directa per tant el blanc havia de predominar.

L’esquema de llum és un habitual en aquests casos; softbox lateral i reflector. En aquest cas una softbox octagonal d’1m per la dreta i un reflector de contra a l’esquerra. Volem donar un to clar de llum però tampoc fins a arribar al blanc pur més característic d’un producte e-commerce. Treballem amb una llum suau però sempre tenim un segon punt de llum per si cal donar textura i volum a algunes parts després en postproducció. Les llums, dos capçals de 500w Profoto B1x.

Com sempre, impossible sense l’ajuda de Robafum que emplata i prepara els plats per la fotografia.

Making of de les fotografies del nou menú del Sa Marinada
Fotografia gastronòmica
Fotografia gastronòmica a Girona