Elliott Erwitt, les fotografies que sempre hem vist i mai sabíem de qui eren

elliot.jpg

Quants cops heu vist aquesta fotografia i no heu sapigut mai de qui era? La resposta pel que a mi respecta és moltes i el seu autor és Elliott Erwitt. Elliott Erwitt (1928), nascut a Rússia i traslladat a Nova York de petit és un artista polifacètic que ha dirigit documentals, sèries de televisió i moltes coses més, però la seva rellevància dins de la fotografia és deguda al fet de haver sigut el president de la prestigiosa agència Magnum fundada per Bresson i Cappa. Visiteu els treballs de Elliott Erwitt a la seva web i també la pàgina de Magnum on podeu trobar interessants documents multimèdia i slideshows. Gràcies a la recomanació de Roger Lleixà per aquesta entrada.

2 Comments
  1. Bones Toni, per il·lustrar l’entrada has fet servir justament la foto que vaig comprar-me en forma de postal a Paris i que em va fer descobrir el nom d’aquest polifacètic personatge. Bonica coincidència 😀

  2. Conocía esta fotografía y su fotógrafo. Es difícil no haber visto protagonistas de la historia contemporánea, que captados por su ojo y su cámara, no nos parezcan ya atemporales. Concretamente esta foto que has elegido siempre me dio risa. El juego de los equívocos, donde el chiguagua, parece saber tanto como el espectador.

    Por cierto, las fotografías de Roger Lleixà, una pasada.

    Gracias por la información, guapetón.

    Petons