El blog rep més de 1000 visites al mes!!!

tvf.jpg

El blog de TVF ha rebut més de 4000 visites en el que portem d’any i això vol dir una mitja de més de 1000 al mes. La dada interessant és que la mitja es manté cada dia més o menys similar o sigui que moltes gràcies a tots aquells que visiteu regularment el blog! Malauradament la web www.tonivilches.com no rep tantes visites i de tots els apartats el de “especials” és el més concorregut. Donat el cas que molts de vosaltres només coneixeu el blog, sapigueu que aquest és un apartat de la web i us convido a que la visiteu de tant en tant. Estem treballant per que sigui una web més dinàmica i actualitzable però de moment continua amb el mateix esquema. També estem treballant en la possibilitat de afegir l’opció d’una nova llengua al blog que seria el castellà degut a les demandes. Qué n’opineu? Deixeu els vostres comentaris!

5 Comments
 1. Toma toma toma!!! 4000 visites!!! Felicitats Toni, 1000 visites mensuals no és un èxit, és un GRAN exit! 😀 i això només s’aconsegueix amb l’esforç de publicar dia rera dia articles i opinions interesants per als lectors. Animo a tothom a visitar la web de TVF a més del blog, que webs amb fotos d’aquest nivell no s’en troben gaires i personalment crec que una bona manera d’apendre a fer bones fotografies és sens dubte observar i alimentar-se de moltes i moltes bones fotografies, així que ja sabeu a on les podeu trobar 😀

  Salut!

 2. El blog és actualitat i això sempre el fa més atractiu que la web; Proposo, quan hi hagi novetats destacables al web, penjar un enllaç al blog.

  felicitats

 3. Felicitats toni!
  Valoro molt la teva feina, i tota la feina constant al final te la seva recompensa.
  Gràcies a tu i a tots/es els que comperteixen el seu coneixement i temps.

  Fins aviat. Salut a tots/es!

 4. Que sepas que lo visito, me siento, observo, espero que alguien me sirva un té y me voy con la retina llena de buenas imágenes.

  Un besazo, guapetón

 5. Fantastico. Yo soy una de ellas. Un beso