“Cultura inquieta” una web de visita habitual

Cultura inquieta, web de referencia

“Cultura inquieta” una web de referència.

Ja sabeu que de tant en tant m’agrada recomanar alguna web interessant. No és fàcil trobar coses interessants (de veritat) a la xarxa. D’ençà que vaig descobrir la “Boite verte” no he tornat a trobar res més que valgui la pena… fins fa unes setmanes que vaig xocar amb la web de “Cultura inquieta”.
Cultura inquieta” està conduïda per un grup de persones amb inquietuds artístiques en tots els sectors. Dissenyadors, fotògrafs, etc. que operen desde Getafe. A mi el que més m’interessa és la projecció en la fotografia on no paren de descobrir-nos fotògrafs cadascun més interessant. A part de la web online, “Cultura inquieta” fa un festival anual (a l’estiu, a Getafe) i dirigeix un magazine online que es pot descarregar, imprimir i visualitzar còmodament des de l’iPad. Si voleu més informació sobre ells, visiteu la secció “nosotros” de la web.
Una autèntica font de valors en la fotografia fora del circuit del “mainstream” que diríem, del qual ja començo a estar una mica fart, però això ja és una altra entrada.
En poques paraules; fotografia fresca, original i inspiradora en una mateixa web.
Ja sabeu, entreu a la secció de fotografia de “Cultura inquieta” i a remenar!