Crisis de creativitat al cinema? Mireu cinema "independent"!

[vimeo]http://vimeo.com/24320919[/vimeo]

Plot Device from Red Giant on Vimeo.

Molts pensareu que aquest és un blog de fotografia però no és així. És un blog de tot el que te que veure amb una comunicació audiovisual. Des que va sortir al mercat la Canon Eos 5D Mark II amb possibilitat de grabació de video 1080HD hi ha hagut una revolució en el món del audiovisual. A la fi el resultat és que cada cop tenim més a l’abast eines d’alta qualitat que ens permeten explicar les nostres històries.

Tots estem d’acord que estem davant d’una crisi de creativitat del cinema que tan sols es dedica a fer pel·licules de superherois que saben que donaran rendiement i de la televisió que genera  una programació directament “insultant” en plan “encefalograma plano”.

Davant d’això tenim que gràcies a càmeres com la 5D mark II, programes d’edició com Final Cut Pro X (a un preu assequible per fi!)  i plataformes com VIMEO podem disfrutar de la creativitat de molts directors “independents” que estan plens d’originalitat i ara tenen les eines per poder mostrar-ho. Gent com Juan Rayos amb més d’1 milió de visites del seu video “Carvin the mountains” aboslutament extraordinary i fet amb pocs mitjans son un exemple.

Per tant jo ja he decidit que en comptes de veure la tele miro cinema “independent” de la mà del canal HD de Vimeo on podem trobar joies com la que us mostro a dalt de Red Giant anomenada “Plot device”. Tot i que aquesta història ja te una mica més d’infraestructura no deixa de ser interessant.

En aquest sentit us recomano que veieu de tant en tant el canal HD de VIMEO que “és gratis”, “és bó” i en “alta definició”!. Tanmateix en aquest blog aniré mostrant petites perles que valen la pena veure. FOOTAGE/”PLOT DEVICE” by RED GIANT.