Camioners del Pakistán per una de les carreteres més perilloses del món

Al Pakistan molt a prop de la frontera amb Afganistan existeix una carretera que uneix la ciutat  de Dir i les poblacions de la vall de Chitral. Aquesta carretera és considerada una de les més perilloses del món i molts camioners es juguen la vida literalment cada dia per cobrir els 240 km que dura el trajecte. Al mal estat de la carretera se suma el perill per allaus i esllavisades i per les topades, embussos i passos estrets que han de combinar els camions.

La cadena Al Jazeera emet un documental de 25 minuts de durada on segueix un camioner i el seu germà (que mira d’aprendre l’ofici d’una manera un tant severa) mentre fa un viatge d’anada i tornada. Un documental molt interessant que posa la pell de gallina, especialment per els que tenim vertigen, i que ens mostra la dura vida al Pakistán on una camioner tan sols guanya 60$ per jugar-se la vida.

25 minuts que passen rapidissim. Molt recomanable. Gràcies a en Lluís Serrat per fer-nos a conèixer aquest documental. Link del documental: Una producció de Toni Comiti per Al Jazeera.