Burj al Khalifa i Dubai Skyline en panoramic

Dubai. Emirats Arabs. Vista del skyline de Dubai. Dubai Skyline in black and white. Burj al Khalifa tower from the Dubai Mall. Dubai. United Arab Emirates.

 Visita al Dubai Mall ubicat a peu de Burj al Khalifa i al Bur Dubai

Continuem la nostra estància a Sharjah (Emirats Àrabs) i aprofitant el dia lliure, ahir vam decidir anar a fer una visita per la ciutat de Dubai. Al matí vam visitar el famós Dubai Mall, el centre comercial més gran del món on pots trobar absolutament tot, fins i tot l’ultim model de càmera Canon o Nikon al mercat. Els preus son més o menys similars als de casa. Dins del Dubai Mall pots trobar l’aquari més gran del món, on et porten a fer un volt per l’aquari amb una barca, fins a una pista de gel o una font d’aigua on veure espectacles musicals. El Dubai Mall es troba a peu de la torre Burj al Khlaifa, que és la més gran del món amb més de 800m (foto).

Per la tarda una visita a la ciutat vella de Dubai; Bur Dubai. La vida en aquesta part de la ciutat si que és més acorde amb el món àrab. Bur Dubai (centre de la ciutat) està ubicat a la riba d’una riera gegant que entra des del mar i per on desenes de barquetes creuen sense parar d’un costat a l’altre. Demà pujaré més fotos sobre la tarda d’ahir.

Un dia de moltes emocions i de molt cansanci especialment amb el cotxe ja que en aquesta ciutat, el cotxe és més vital que l’aigua. Un detall; omplir el dipòsit amb 40 litres ens va costar… 16€!  Un altre detall; els embussos aquí son infernals i pots estar hores! Recordeu l’inici de la pel·lícula “Dia de furia” ? Us asseguro que de vegades donen ganes de fer el mateix que Michael Douglas… FOTOS/TONI VILCHES FOTOGRAFIA.