Bur Dubai i Bastakiya al voltant del Dubai Creek

Aquarium at the Dubai Mall. Dubai. United Arab Emirates. Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Bur Dubai at sunset. Bastakia. Boats crossing the creek to Bur Dubai at sunset. Bastakia. Bur Dubai at sunset. Bastakia.

Bur Dubai, Bastakiya i Dubai Creek al capvespre.

Queden tres dies per acabar el diploma i per tant la nostra estància aquí a Sharjah (Dubai). Abans, però, tindrem un dia lliure que pensem aprofitar al màxim ja que fins ara les visites turístiques han sigut limitades per no dir escasses degut a la intensitat de la feina. Abans d’ahir vam visitar l’antic centre de Dubai, el que s’anomena Bur Dubai. Bur Dubai és la part més antiga de la ciutat i encara conserva les edificacions original dels primers habitants que van ser construïdes al voltant de la riera que avui s’anomena Dubai Creek. El divendres (dia que vam fer la visita) és el dia festiu a Dubai, el que seria el nostre diumenge, i multitud de persones surten a compartir el dia amb la família. El Dubai Creek s’omple de barcasses de fusta que creuen d’un costat a l’altra, és a dir, de Deira a Bur Dubai carregades de gent, la majoria d’origen hindú que al capvespre es dirigeixen a fer les seves pregàries als temples de Bastakiya. La calor al vespre és agradable i les sensacions bones. En caure la nit el Dubai Creek mostra la seva esplendor de llum amb els vaixells-restaurants plens de mil colors que estan amarrant al llarg de tota la riera.
Com deia al principi, les classes arriben a la seva fi. Avui esperem poder fer unes cuantes fotos al mercat de Sharjah si ens donen permís. Sembla ser que aquí has de demanar permís per a tot… Les classes han anat molt bé i els alumnes son molt bona gent. Es podria dir que ens hem sentit molt acollits i molt respectats i tot i les intenses hores de classe cada dia (5 seguides de tarda) estem molt satisfets de la feina feta.
En els següents post us faré cinc cèntims dels últims dies… FOTOS/TONI VILCHES FOTOGRAFIA.