5 aplicacions interessants per l'iPad

Per als que tingueu l’iPad us vull recomanar cinc aplicacions interessants (al menys per a mi). Totes elles gratuïtes.

1-Flipboard. És una aplicació que reuneix tot allò que t’interessa en format magazine. Pots seguir les teves comptes de Facebook, Twitter i xarxes socials, els blogs que més t’interessen i les webs que visites més. Molt més que una revista amb els continguts que tu vols.

2-Dropbox. Dropbox per iPad permet conectar el teu compte Dropbox amb tots els dispositius (iPad, Mac, PC o Android…). Per els que no sabeu que és Dropbox, es tracta d’un sistema de transferència i magatzem de fitxers. Molt interessant per passar fitxers pesats d’un lloc a l’altre.

3-WordPress. Esencial per actualitzar el blog de forma fàcil i ràpida des del teu dispositiu. No cal que us expliqui que és WordPress.

4-Zite. És molt similar a l’aplicació Flipboard però en comptes de seguir una web o una xarxa definida, segueixes un contingut. És molt interessant per estar al dia de les coses que t’interessen. S’escullen els continguts a seguir com per exemple “photography” o “photoshop” i es genera una entretinguda revista amb tot el contingut.

5-Ara mirades. De totes les aplicacions de diaris que hi han a l’Apple Store, l’Ara mirades és una de les més interessants per als que estimem la fotografia. Permet veure les millors imatges de la secció “Mirades” del diari català Ara. Interessant per veure la qualitat fotogràfica d’aquest rotatiu.

Ja teniu estona per no avorrir-vos! LOGO BY APPLE CORP.