10 minuts amb David Alan Harvey per entendre la seva fotografia

[vimeo width=”590″ height=”332″]http://www.vimeo.com/51298567[/vimeo]

Molt interessant document elaborat per Galeria 64 de Santiago de Chile on el fotògraf David Alan Harvey parla sobre  la seva visió i passió per la fotografia. Un fotògraf que sempre he admirat per la seva capacitat de fotografiar les situacions més corrents amb un aire de infinitat i respecte. El tractament del color de David és un dels punts que també m’atrau enormement.

Però si bé he parlat d’ell en algunes ocasions en aquest blog (“Work in progress” o “D.A.H. i la seva bossa perfecta“) ara us vull mostrar el vídeo de Galeria 64 on David ens parla dels seus inicis en la fotografia i de la seva relació amb el fet d’explicar històries. David ens deixa frases interessants però potser la més rellevant és la de “seguir el que et dicti la teva veu”. Fotografiar el que els altres volen o fotografiar el que un mateix vol. Petita crítica també (i amb molta raó) a la mania que tenim de pensar massa en el nostre equip fotogràfic. Diu “abans disparar i després enfocar” en referència a que estem massa pendents dels conceptes tècnics i no visuals. Un apassionat de les xarxes socials perquè al final “el que importa és explicar històries i no com les expliquis” on el podem seguir a través de @davidalanharvey per exemple.

Molt compromès amb els joves fotògrafs, fruit d’això la creació de la magnífica revista “Burn Magazine” que és de visita obligada de forma freqüent. En resum, un vídeo molt interessant i a més subtitulat que ens ha de fer reflexionar sobre com volem viure amb la nostra fotografia.

VIA/GALERIA64.