Pel meu aniversari, una fotografia de regal!

tenerife_sunset_over_la_gomeralowre
sa_fosca_palamos lowre

CAT:
Hola a tothom! Per celebrar el meu aniversari una d’aquestes dues fotos pot ser teva. Tan sols has de deixar el teu comentari dient quina t’estimes més (A o B) i perquè, i després prémer sobre la imatge  corresponent. Feu servir els passwords “a” per la foto A o “b” per la foto B.  Les fotografies estan a alta resolució a una mida de 25 cm en format panoràmic. Una cosa més; la foto estarà disponible tan sols durant 48 hores a partir de dijous 5 de juny a les 9 del matí.

CAST:
Hola a todos! Para celebrar mi cumpleaños una de estas dos fotos puede ser tuya. Tan sólo tienes que dejar tu comentario diciendo cual prefieres (A o B) y el motivo. Luego ir a la imagen correspondiente. Usad los passwords “a” para la foto A o “b” para la foto B. Las fotografías están a alta resolución a un tamaño de 25 cm en formato panorámico. Algo más; las fotos estarán disponible sólo durante 48 horas a partir del jueves 5 ​​de junio a las 9 de la mañana.

ENG:
Hi everybody! To celebrate my 38th anniversary one of my two photos can be yours. Just leave a commentary telling which (A or B) you prefer and link over the image desired. Use passwords “a” for the photo A or “b” for the photo B. Both images are in high resolution ready to be print as a aproximately 25cm panorama photo. One more thing; the image will be available to download only within 48 hours from the 9 a.m. on june 5th.

7 Comments
 1. A mi m’agrada més la foto A, donat que aquesta sortida o posta de sol té un contrast de colors càlids i freds que el trobo molt suggerent.

  Felicitats Vitxu!!

  • Gràcies Bernat! A mi m’agrada molt la A ja que per aquí pel nord no solem veure postes de sol com aquesta…
   La B em dona molta serenor.
   Jo estic indecís… ;)
   Toni.

 2. En primer lloc bon aniversari!!
  Les dues fotos son molt polides. Pero m’inclinaria per la serenitat de la b.
  Salut.

 3. Toni felicitats. Les dues son precioses, cadascuna te el seu encant, però m’agrada la A. Els colors del cel rogent amb el contrast gris dels núvols, fa una combinació extraordinària. Es una fotografia que tindria a la habitació per veure-la cada mati.

 4. Per.molts anys!!
  Les.dos.son xules…tot i que un cel aixi no te l
  Acabes! La a!!

 5. Aunque tarde para participar en el concurso doy mi opinión. La de blanco y negro con esa roca que parece un cocodrilo alerta y a punto de atacar, y donde los minerales de la roca se ven bien claro, me llega. Un besote

Leave a Reply

*